В Тернополі «кипить» робота над Статутом територіальної громади міста

У вівторок 16 лютого в Тернопільській міській раді відбулося чергове засідання робочої групи з розробки Статуту територіальної громади міста Тернопіль. Головував на засіданні міський голова Тернополя Заставний Роман Йосипович.

На засіданні було представлено до розгляду робочої групи одразу чотири розділи проекту Статуту територіальної громади міста Тернополя.

Так Володимир Ханас (координатор проектів ТМО «Нівроку») представив Розділ 4. УЧАСТЬ ЧЛЕНІВ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ У ЗДІЙСНЕННІ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ та Розділ 7. ВІДКРИТІСТЬ В ДІЯЛЬНОСТІ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ ТЕРНОПОЛЯ.

Римар Лариса (ТОГО «Асоціація власників землі») представила на розгляд робочої групи Розділ 7. ВІДКРИТІСТЬ В ДІЯЛЬНОСТІ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ ТЕРНОПОЛЯ.

Розділ 9. ЗАКЛЮЧНІ ПОЛОЖЕННЯ представив Григорій Монастирський (докторант кафедри державного і муніципального управління ТНЕУ, к.е.н., доцент)

Наступне засідання робочої групи з розробки Статуту територіальної громади міста Тернопіль відбудеться уже цієї п’ятниці 19 лютого. На ньому мають пройти остаточне обговорення Розділ 1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ та Розділ 2. МІСЦЕВЕ САМОВРЯДУВАННЯ В МІСТІ ТЕРНОПОЛІ.


За матеріалами
http://www.polepravdy.te.ua/?page=news&newsid=481&sub=

Немає коментарів:

Дописати коментар