Запрошуємо на КоропФест-2010

17-18 липня 2010 року у смт.Коропець Монастириського району Тернопільської області проводиться фестиваль кулінарного мистецтва «КоропФест». Головна мета фестивалю – популяризація кулінарного мистецтва та туристичної привабливості Тернопілля. За попередні роки фестиваль набув популярності, тому в цьому році планується, що на ньому буде представлена вся область. На цьогорічному фестивалі глядачам будуть представлені 100 різних рецептів приготування коропа, що стане унікальним досягненням кулінарного мистецтва, гідним сторінок «Книги рекордів України».
Запрошуємо Вас та Ваш колектив стати учасниками фестивалю «КоропФест-2010». Колективні учасники представляють на ньому 3-5 страв з коропа, приготовлених за оригінальними рецептами. Для оформлення своєї презентації кожному учаснику виділяється окреме місце. Виставкові страви є центральним елементом презентації, яка може включати інформаційні буклети, афіші, сувенірну продукцію учасника фестивалю і розкриває туристичну привабливість Тернопілля та гостинність наших людей.

Детальну інформацію про умови участі та порядок проведення фестивалю можна отримати в оргкомітеті за тел.: 0673545677, 0983168049. Слідкуйте за програмою фестивалю на сайті dnister.te.ua.

Відео та фотоматеріали про «КоропФест-2008», «КоропФест-2009» можна переглянути в рубриках «Відео», «Фотогалерея».
Про Ваше бажання стати учасником фестивалю просимо повідомити оргкомітет до 05 липня 2010 року за вищевказаними телефонами або на електронну адресу: dnister.te@gmail.com
З питань поселення гостей та учасників просимо звертатися до оргкомітету фестивалю.

Немає коментарів:

Дописати коментар